Medicii trag un semnal de alarmă! Dulciurile sunt nocive în lupta cu noul coronavirus. Acestea scad apărarea organismului în față oricărei infecții.
Pacienții infectați cu noul coronavirus au primit mai multe recomandări din partea medicilor. În programul de recuperare pulmonară, aceștia sunt sfătuiți să meargă cât mai mult pe jos. Un alt sfat este acela de a evita dulciurile concentrate.
„Pot să crească, dacă sunt în cantitate mare, concentrația de dioxid de carbon. Nu este indicat!”, a declarat dr. Beatrice Mahler, medic primar pneumolog, pentru stirileprotv.ro.
Aceasta a explicat că în timpul procesului numit metabolism, alimentele consumate sunt descompuse. În celule, se combină cu oxigenul respirat. Rezultă energie și dioxid de carbon, care va fi apoi eliminat prin expirație. Dioxidul de carbon din celule crește după consumul de dulciuri. Și se elimina greu, dacă plămânii au avut o suferință.
Pe de altă parte, zahărul concentrat în dulciuri creează terenul perfect pentru infecții.
Migrenele sunt simptome debilitante, care îți pot afecta semnificativ calitatea vieții. Din fericire, odată ce…
Atunci când decideți să cumpărați un nou set de anvelope pentru mașina dvs., există mai…
Românii cumpără cadouri pentru familie și cei apropiați în perioada Paștelui, iar ciocolata este unul…
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat la începutul ședinței de Guvern că se va aproba o…
Serviciile secrete din Belarus susțin că au dejucat un atac cu drone asupra Minskului. Acest…
Resursele financiare destinate tinerilor fermieri au fost epuizate. Conform informațiilor disponibile, fondurile au fost consumate…
This website uses cookies.