Info Actual > Politică > Mesaj tranșant pentru Clotilde Armand: Sectorul 1 nu merita o asemenea umilință. Adevărul învinge!
Politică

Mesaj tranșant pentru Clotilde Armand: Sectorul 1 nu merita o asemenea umilință. Adevărul învinge!

Mesaj tranșant pentru Clotilde Armand: Sectorul 1 nu merita o asemenea umilință. Adevărul învinge!

Mesaj tranșant pentru Clotilde Armand. “Să pui în pericol sănătatea oamenilor pentru imagine și pentru reglaje fine financiare, să introduci starea de alertă ca apoi să reduci la jumătate curățenia, asta e ticăloșie!”, scrie Ioana Constantin.

“Frecvențele se reduc cu 45%, nu tarifele cu jumătate, cum iar dezinformează primărița pe Facebook! În documentul de mai jos e foarte clară solicitarea primăriei către Romprest, se reduc programele, se ajustează, se reduce curățenia pentru că nu sunt bani. Concret, Primăria sector 1 cere prestarea unor programe reduse și invocă bugetul aprobat.

Practic, primăria se roagă de Romprest. O reducere de 45% înseamnă curățenie doar 4 zile pe săptămână. Referindu-ne aici inclusiv la măturat, spălat străzi etc. Iar minuta de ieri, documentul al doilea în comentarii, arată exact că la înțelegerea asta s-a ajuns, acord încă nesemnat, deși nu asta anunță primărița. Era prea curat sectorul 1, nu-i așa? Prin urmare, minciuna continuă!

Nu e nicio luptă pentru a salva bani, e o luptă pentru a-și salva imaginea primărița. Și totuși, de ce au suportat locuitorii din sectorul 1 mormane de gunoi, gândaci, șobolani și un focar de infecție atâtea luni, dacă reduci la jumătate curățenia? Clotilde Armand trebuie să spună public transparent si urgent:

1. De ce a fost nevoie de starea de alertă și cât ne-a costat?

2. De ce am plătit 3 operatori de salubritate și care a fost activitatea concretă a fiecăruia?

Concret: Câte tone de gunoi au ridicat celelalte 2 firme? Câte tone a ridicat Brai Cata? Câte mașini a avut REBU sau a avut REBU mașini pentru a ridica gunoiul?

3. Cu regulamentul de salubritate cum rămâne, nu-l încălcați cumva prin această ”diminuare” cu 45% a frecvențelor stabilitate?

Să pui în pericol sănătatea oamenilor pentru imagine și pentru reglaje fine financiare, să introduci starea de alertă ca apoi să reduci la jumătate curățenia, asta e ticăloșie! Totul e minciună, dezinformare, omisiune, joc de imagine. Să vă fie rușine! Sectorul 1 nu merita o asemenea umilință. Adevărul învinge!”, a scris Ioana Constantin pe Facebook.