Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihai Morar s-a vaccinat anti-COVID! Ce s-a întâmplat la o oră după imunizare
Showbiz

Mihai Morar s-a vaccinat anti-COVID! Ce s-a întâmplat la o oră după imunizare

Mihai Morar s-a vaccinat anti-COVID! Ce s-a întâmplat la o oră după imunizare

Mihai Morar a ținut să împărtășească cu urmăritorii săi de pe o rețea de socializare, momentul vaccinării sale împotriva coronavirusului. Prezentatorul TV a publicat o fotografie înaintea imunizării contra COVID-19, iar la o oră de la vaccinare le-a arăta fanilor săi cum se simte.

Prezentatorul TV, Mihai Morar şi-a reluat activitatea din social media fără niciun fel de problemă, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19. Mulţi romani sunt reticenţi în ceea ce priveşte imunizarea, pentru că există numeroase controverse legate de acest aspect al vaccinării.

Mihai Morar s-a vaccinat împotriva COVID-19

Pentru a fi mai protejați de virusul ucigaș din China, mulți români aşteaptă cu nerăbdare să se vaccineze mai repede împotriva coronavirusului. Printre cei norocoşi, se numără și Mihai Morar, prezentatorul TV care s-a imunizat deja. Acesta a postat o fotografie cu el pe o rețea de socializare, chiar înainte de a se vaccina.

Pentru că există numeroase controverse legate de acest aspect al vaccinării, iar mulţi romani sunt reticenţi în ceea ce priveşte imunizarea, Mihai Morar le-a arătat tuturor ce a făcut imediat după vaccinare. Prezentatorul TV le-a arătat urmăritorilor săi că şi-a reluat activitatea din social media fără niciun fel de problemă și se simte foarte bine.

Mihai Morar, impersionat de o angajată de la supermarket

La începutul pandemie de coronavirus, prezentatorul TV, Mihai Morar, a postat un mesaj emoționat pe o rețea de socializare, despre angajata unui supermarket. Acesta a spus cum a reușit să-l impresioneze.

„E aproape 9, seara. O dată la câteva zile, cobor până la vecini, la parter. Aştept să treacă valul de peste zi şi îmi iau strictul necesar pentru coşul casei. Nu mă ingrijoreza oră târzie, mereu găsesc ce am de luat, iar în prăvălie nu-i găsesc decât pe ei, vecinii. Dincolo de măşti, li se citeşte oboseala acestor săptămâni, adunată în pungile de sub ochi. Iar în adâncul privirii li se vede şi lor teamă. Nu-i o exgerare, sunt şi ei în „linia întâi”. În bătaia „nevăzutului”. Serile trecute, de după un raft, îmi apar doi ochi umezi, cu ecuson în piept. Femeia s-a oprit din aranjat bucăţele şi mi-a mulţumit: „Nu credeam că o să vă văd azi… Ieri v-am ascultat scrisoarea părintelui pe care aţi citit-o la radio. Nu vă daţi seama, în zilele astea grele, cât bine mi-aţi făcut… Mi-aţi adus un pic de linişte”. Nu am putut să-i răspund nimic, o lacrimă i se scurgea pe obraz, pe sub masca şi, în zilele astea, nici mâna nu poţi să o treci peste faţă. „Nu va mai ţin de vorbă, dar să ştiţi că am trimis scrisoarea dumneavoastră la toţi cunoscuţii. Avem nevoie cu toţii de cuvintele astea”, mi-a spus femeia pe care eu, de fapt, o ţineam din treaba”, a scris Mihai Morar pe o rețea de socializare, potrivit RomâniaTV.