Info Actual

Info Actual > Showbiz > Mihai Petre, despre plecarea de la Pro TV. „S-a dorit o altă dinamică, prin aducerea unei doamne sau domnișoare”
Showbiz

Mihai Petre, despre plecarea de la Pro TV. „S-a dorit o altă dinamică, prin aducerea unei doamne sau domnișoare”

Mihai Petre, despre plecarea de la Pro TV. „S-a dorit o altă dinamică, prin aducerea unei doamne sau domnișoare”

Mihai Petre, despre plecarea de la Pro TV. „S-a dorit o altă dinamică, prin aducerea unei doamne sau domnișoare”.

Faptul că Mihai Petre nu mai face parte din echipa emisiunii „Românii au talent”, de la Pro TV, a luat pe toată lumea prin surprindere. Înlocuirea lui cu fosta soție a lui Adrian Mutu, Alexandru Dinu, a fost cireașa de pe tort. Mihai Petre a declarat pentru Click! că nu se aștepta la așa ceva și că a fost luat total pe nepregătite.

„Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a declarat Petre.

Vedeta TV se ocupă în acest moment de școala de dans a familiei și de creșterea celor două fetițe pe care le are cu soția sa, Elwira Duda. Acesta analizează opțiunile pe care le are pentru a continua un drum în TV, dar nu ar spune nu nici unor oferte în lumea filmului.

„Filosofia mea este să fiu cât se poate de onest”

De multe ori s-a spus că Mihai Petre are un stil de jurizare prea dur. Mulți i-au reproșat o anumită seriozitate dusă la extrem. Alții, însă, l-au apreciat tocmai pentru modul său onest de a-și expune punctul de vedere. Fostul jurat de la „Românii au talent” spune că nu are ce să-și reproșeze din acest punct de vedere.

„Nu știu ce au gândit alții, dar pot să spun ce cred eu și ce simt eu. Simt, și asta mi-am propus întotdeauna, să fiu cât se poate de onest. Să exprim liber ceea ce gândesc și să dau un feedback cât se poate de corect în contextul în care mă aflam, într-o competiție de talente și al unui show televizat. Întotdeauna, cu respect pentru concurent, și întotdeauna având de-a face numai și numai cu actul artistic prezentat și nicidecum cu persoana pe care am avut o în față.

Asta a fost filozofia mea, consider că nu am greșit cu nimic, nu am ce să-mi reproșez, sunt 100% împăcat, pentru că întotdeauna am încercat să dau un feedbak cât se poate de adevărat și să ajut concurentul să reflecteze. În rest, speculații sunt. Îți pot spune ce simt eu și ce mi-am dorit în calitatea asta de jurat”, a mais psus vedeta TV.