Lifestyle

Miracolul rușilor! Este fascinant cum au supraviețuit animalele în timpul molimei

Miracolul rușilor! Este fascinant cum au supraviețuit animalele în timpul molimei

Miracolul rușilor! În această perioadă critică generată de noul virus, rușii s-au confruntat cu o serie de probleme legate de animalele de companie rămase singure. Pentru că stăpânii lor s-au infectat și au ajuns la spital, coproprietarul unei clinici veterinare din Rusia și câțiva voluntari au făcut lucruri fascinante pentru a ajuta animalele.

Când un bărbat s-a îmbolnăvit și a fost pus în carantină, voluntarii au adus alimente și medicamente, dar nimeni nu a putut să aibă grijă de cei doi câini ai săi. Așadar, timp de o lună, o rudă îndepărtată a devenit voluntar pentru animalele rămase singure din Rusia.

Organizațiile de voluntari care ajută animalele există în Rusia de mult timp, dar anul acesta s-au schimbat pentru a răspunde noilor cerințe din cauza pandemiei de coronavirus.

Miracolul rușilor! Au folosit o parte din clinică pentru a  adăposti animalele singure

Yekaterina Posysaeva, coproprietar al unei clinici veterinare din Moscova, împreună cu alți voluntari s-au reunit pentru a discuta despre cum să ajute proprietarii de animale de companie care erau în carantină sau spitalizați. S-au gândit să folosească o parte din clinică pentru a le adăposti, dar în curând peste 350 de persoane s-au oferit să încurajeze câini, pisici și chiar papagali și broaște țestoase.

Mulți proprietari nu aveau nevoie să amenajeze o casă de plasament pentru animalele de companie, dar aveau nevoie de cineva care să cumpere alimente și să le plimbe câinii.

Procesul a fost realizat fără contact direct cu oamenii: proprietarul a legat lesa câinelui de clanța ușii pe afară, voluntarul lua câinel și îl plimba, apoi îl legat înapoi de mânerul ușii, suna la sonerie pentru a anunța proprietarul că i-a fost adus animalul de companie, potrivit The Moscow Times.