Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Mirela, nu ai stil!” Fanii nu au apreciat ținuta prezentatoarei TV. FOTO
Showbiz

„Mirela, nu ai stil!” Fanii nu au apreciat ținuta prezentatoarei TV. FOTO

„Mirela, nu ai stil!” Fanii nu au apreciat ținuta prezentatoarei TV. FOTO

„Mirela, nu ai stil!” Fanii nu au apreciat ținuta prezentatoarei TV. Este una dintre cele mai apreciate și mai iubite vedete din România. Cu toate acestea, Mirela Vaida are parte și zile mai puțin bune. A fost și cazul zilei de luni, când vedeta Antenei 1 a apărut într-o ținută foarte criticată de telespectori.

Mirela Vaida a apărut în emisiunea Acces Direct într-o pereche de pantaloni scurți de culoare galbenă, pe care i-a asortat cu pantofi cu toc și o cămașă kaki. După ce și-a postat outfitul pe pagina sa de Instagram, prezentatoarea TV a avut mii de aprecieri. printre acestea, însă, au fost și voci care i-au reproșat ținuta aleasă.

Mirela Vaida a fost „apostrofată” de fanii emisiunii și pentru hotărârea de a prezenta cazul Vulpiței și al lui Viorel, atât de des.

 

„Mirela, nu ai stil!”

Fanii s-au grăbit s-o critice. Sau doar să-i atragă atenția că ținuta aceasta nu o prinde. Cei mai mulți dintre admiratori, însă, i-au trimis mesaje de apreciere. Cu sau fără Vulpița, Mirela Vaida este foarte apreciată de telespectatorii Acces Direct.

„Nu a ajuns materialul la pantaloni? S-au terminat rochiile de prin magazine?”

„Ati slabit. Va sta foarte bine”

„Nu-mi place, nu-ți stă bine. Îmi pare rău că îți spun”.

„Love your outfits. Great show!”

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de Mirela Vaida, în urma postării pe pagina sa de Instagram.