Info Actual

Info Actual > Politică > Mișcare cu scandal la vârful PSD. Robert Negoiță lansează bomba. „E foarte posibil să fuzioneze partidul cu PSD”
Politică

Mișcare cu scandal la vârful PSD. Robert Negoiță lansează bomba. „E foarte posibil să fuzioneze partidul cu PSD”

Mișcare cu scandal la vârful PSD. Robert Negoiță lansează bomba. „E foarte posibil să fuzioneze partidul cu PSD”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță are intenția, deja declarată, de a reveni în partidul în care a activat mulți ani.

După ce a ieșit cu mare scandal din PSD, iată că, Robert Negoiță vrea să revină la social-democrați, dar tot cu scandal.

Asociere cu scântei, revenire cu scandal

Decizia a fost luată în urma mai multor discuții pe care le-a avut cu șefii PSD. Revenirea va avea loc, cel mai probabil, prin fuziunea partidului în care acum se află cu cel social democrat.

„PSD are șanse să se reformeze. Ajută că e în opoziție. Eu nu sunt o persoană conflictuală. Unii avem principii, alții mai puțin, aici nu mă refer la cineva anume, ci în general.

Nu am de făcut nicio critică nimănui în partid. Eu sunt cel care a adus-o în PSD și în politică pe Gabriela Firea. Doar ce intrase în partid și eu sunt cel care am pus-o pe listă la Senat. Deci nu văd ce ar putea să aibă doamna Firea împotriva mea.

Am avut o discuție foarte serioasă cu cei trei lideri PSD în care lucrurile sunt clare. E o chestiune de pași revenirea mea în PSD. Dacă schimb partidul îmi pierd mandatul.

E foarte posibil să fuzioneze actualul partid în care sunt cu cu PSD. Îl apreciez pe liderul PSD”, a spus Robert Negoiță.

Firea, la un pas de demisie

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, le-a transmis, marți, într-o ședință, colegilor din filiala PSD București că se va opune „cu toată fermitatea” revenirii lui Robert Negoiță în PSD și că „va merge până în pânzele albe” pentru a împiedica întoarcerea primarului sectorului 3 în partid.

Partidul lui Negoiță a participat la alegerile locale din 27 septembrie în alianţă cu partidul lui Victor Ponta Pro România, sub titulatura Alianţa Pro Bucureşti 2020.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat discuțiile cu Negoiță.

„A fost o discuție informală în cadrul organizației. Eu îl doresc pe Robert în partid”, a declarat Ciolacu.