Info Actual

Info Actual > Showbiz > Momentul Golden Buzz la ProTV. Miahai Petre a ales „cuplul perfect”
Showbiz

Momentul Golden Buzz la ProTV. Miahai Petre a ales „cuplul perfect”

Momentul Golden Buzz la ProTV. Miahai Petre a ales „cuplul perfect”

Momentul Golden Buzz la ProTV. Miahai Petre a ales „cuplul perfect”. Vineri seara, trupa Duo MainTenanT, formată din artiștii francezi Ludivine Furnon Perso și Nicolas Besnard, a impresionat atât juriul cât și publicului, într-un număr de dans acrobatic aproape divin. ”Dacă perfecțiunea există, voi sigur ați întâlnit-o. Și ați aflat secretul”, a spus, la final, Andi.  Replica Andrei nu s-a lăsat așteptată: ”Voi ați fost un 10 perfect pentru mine”.

Spre surprinderea tuturor, Mihai Petre a spus doar „Un singur lucru mai e de spus despre cuplul perfect” și a apăsat butonul auriu.

Mihai Petre a apăsat butonul de Golden Buzz pentru cei doi ...

În 2010, Duo MainTenanT au participat la France’s Got Talent și au ieșit pe locul 6 overall. Apoi, în 2019, Ludivine și Nicolas au participat și la America’s Got Talent, unde au primit patru DA. Momentul lor este considerat unul dintre cele mai senzuale din istoria emisiunii – edița americană. Cei doi formează un cuplu și în viața reală, nu doar pe scenă, și au împreună doi copii, de 1 și 2 ani.

Ludivine este fostă gimnastă și a câștigat prima medalie din istoria gimnasticii Franței la un Campionat Mondial, după ce s-a antrenat cu românii Sergiu și Tatiana Popa și coregrafa, tot româncă, Adriana Pop. Ludivine a mai spus că a fost antrenată și de Nadia Comăneci și, tocmai de aceea, se simte foarte apropiată de România.