Info Actual

Info Actual > Social > Monica Pop a izbucnit: Nu le pasă deloc că pot zdrobi suflete și speranțe!
Social

Monica Pop a izbucnit: Nu le pasă deloc că pot zdrobi suflete și speranțe!

Monica Pop a izbucnit: Nu le pasă deloc că pot zdrobi suflete și speranțe!

Monica Pop a izbucnit. Cunoscutul oftalmolog a transmis un mesaj tranșant în contextul în care mai multe site-uri din România s-au grăbit să scrie că în cazul său cancerul ar fi recidivat.

Prezentă zilele trecute în cadrul unui emisiuni de la Antena 3, Monica Pop a declarat că vine de la o perfuzie, iar unii ziariști s-au grăbit să scrie că aceasta are din nou probleme cu cancerul. Informația este una falsă! Iată mesajul transmis de Monica Pop!

Monica Pop: CÂND E VORBA DESPRE SĂNĂTATE ȘI VIAȚĂ, E INCALIFICABIL!!!

”SÎNT BINE! ORIBILA DORINTA JOSNICĂ DE AUDIENTĂ PENTRU UNII DIN MEDIA! MINCIUNI, SCOATERI DIN CONTEXT, INTERPRETARI DUPA INTERES, CRASĂ DEZINFORMARE ! SI JIGNITOARE, DAR NU LE PASĂ! IAR CIND E VORBA DESPRE SANATATE SI VIAȚĂ, E INCALIFICABIL!!! Cu cita lipsa crasa de profesionalism “anuntă” asa zisi jurnalisti, care numai de calitate indoielnica pot fi, , din moment ce habar n-au despre o situatie pe care, cica, o descriu , ca eu as avea din nou probleme cu boala!

Poate ca unii asa ar vrea sa fie! Oribil! Dar, pentru cei pentru care eu reprezint ceva, care tin la mine, prieteni, pacienti fosti ,actuali si viitori, colegi, oameni de bine, anunt pe această cale că SINT BINE SI CA NU AM INTRERUPT TRATAMENTUL de ANI ,pentru ca asa este schema , deloc pentru alt motiv, oribil inventat numai de ei! L-am facut mereu, periodic, conform indicatiilor . Dar in tot acest timp, am avut o viata absolut normala , ca si inainte, atit profesionala cit si acasă!

Nu am ascuns niciodata nimic legat de acest aspect

Am ales sa fac public despre boală pt a incuraja pe cei afectati si pt a combate afirmatiile unor moderatori lipsiti de cunostinte dar si de suflet, care descurajeaza oribil pacientii cu această boală, numind-o , oribil, “necruțătoare” chiar si ” letală” sau “neiertatoare”! Cind ar putea perfect inlocui aceste cuvinte crunte cu ” boală severă”, “boala gravă”! etc.

Nu le pasa deloc că pot zdrobi suflete si speranțe! Cînd spui prostia ca e necrutatoare, pacientul, si asa afectat si psihic, (e normal), se gindeste ca oricum va muri daca asa a spus nu stiu care la tv! Atitudine nepermisa pt cei care se pretind reprezentanti ai mediei! Arata incultura crasă si rautate! Fac mult rau si sint convinsa ca ei stiu asta, dar, nu le pasă! Deloc!

Monica Pop a izbucnit: Nu le pasă deloc că pot zdrobi suflete și speranțe!

Marti seara, 19.01, in emisiunea de la Antena 3 am spus ca vin de la perfuzie ( e periodică), bineinteles ca era adevarat, pt a justifica unul din motivele pentru care nu mă vaccinez ( Dr. Rafila a si spus ca pacientii oncologici, sub tratament, nu se vaccinează.

Dar am si altul – soc anafilactic in antecedente) si pt a explica de ce am mască in platou! In nici un caz nu pt altceva! Dar HIENELE abia au asteptat sa scrie o mizerie neadevarată, ceva tragic, unii din pacate, la care chiar nu ma asteptam! Cei care chiar tin la mine sa fie linistiti! Le multumesc pentru mesajele de suflet Nu mor caii cind vorr CÎINII!”, a scris Monica Pop pe Facebook.