Info Actual > Showbiz > Neti Sandu e distrusă. A ajuns la capătul răbdării. „Primesc tot felul de mesaje”
Showbiz

Neti Sandu e distrusă. A ajuns la capătul răbdării. „Primesc tot felul de mesaje”

Neti Sandu e distrusă. A ajuns la capătul răbdării. „Primesc tot felul de mesaje”

Cunoscuta specialistă în astrologie, Neti Sandu, este revoltată după ce a devenit ținta escrocilor pe Internet.

Cu toate că în fiecare zi prezintă prognoza despre ce ne rezervă astrele, de data aceasta nu a putut să „vadă” nimic din ceea ce I se întâmplă acum.

De fapt, mai multe persoane au creat site-uri, bloguri și chiar conturi pe social media cu numele ei. Escrocii se folosesc de imaginea prezentatoarei ca să vândă diferite produse și, totodată, să posteze articole pe aceste site-uri false.

Pentru a opri acestă situație deloc plăcută, Neti Sandu a făcut public totul.

Vedeta de la Pro TV a lansat un avertisment public

Vestea tristă a primit-o de la câțiva dintre susținătorii ei, a spus Neti Sandu în cadrul unui interviu. Cunoscuta specialistă în astrologie i-a prevenit pe oameni în legătură cu situația în care se află ca să nu ajungă și ei victime ale escrocilor.

„Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am site, n-am blog! Nu vând nimic!

Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar, apoi, preluate pe site-ul știrile PRO TV. De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta.

Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!”, a declarat îndrăgita specialistă în astrologie.

Autorii conturilor false pot face închisoare dacă sunt descoperiți

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis la finalul lunii trecute că deschiderea unui cont pe rețelele de socializare folosind numele și fotografiile altei persoane, fără acord, este o infracțiune și se pedepsește cu închisoarea.

Neti Sandu nu este singura vedetă care a devenit ținta escrocilor. Mai multe persoane publice s-au plâns că li s-a furat identitatea pe social media.

Andra și Cătălin Măruță, Teo Trandafir, Andreea Marin, milionarul Gigi Becali, Gabriela Cristea, Carmen Brumă, Oana Cuzino și cântăreața Navi sunt doar câteva dintre victimele șarlatanilor, potrivit cancan.ro