Showbiz

Nicoleta Luciu, criticată dur! Fanii au observat imediat

Nicoleta Luciu, criticată dur! Fanii au observat imediat

Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, Nicoleta Luciu, a fost criticată dur de fanii săi, din cauza intervențiilor estetice.

Nicoleta Luciu, criticată dur!

Nicoleta Luciu, în vârstă de 40 de ani, este o femeie superbă, și chiar dacă s-a retras din lumina refectoarelor nu înseamnă că a renunțat să mai aibă grijă de imaginea ei. Vedeta recunoscută pentru formele ei voluptoase în mod natural, a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV.

De curând, Nicoleta Luciu a postat o fotografie, pe o rețea de socializare, în care poartă un machiaj natural și are părul lung, lăsat pe spate. Detaliul care a atras atenția fanilor au fost chiar buzele, care păreau mai „pline” decât de obicei, după părerea unora. Intervențiile estetice pe care Nicoleta Luciu și le-a făcut au stârnit revoltă printre urmăritorii săi, iar comentariile acide nu au întârziat să apară.

Internauții nu au ezitat să o compare cu o altă vedetă autohtonă care și-a făcut mai multe operații estetice și anume Loredana Groza.

„Îndată își face și Nicoleta buzele duble! Ăsta-i începutul!”, „Hai, că ai început să o iei pe urmele Loredanei”, „Rămâi naturală, ești mult mai frumoasă”, „Buzele sunt cam mari, părerea mea”, și-a dat cu părerea fanii Nicoletei Luciu, pe pagina de Instagram a vedetei, titrează SpyNews.

Sursă FOTO: România TV

Nicoleta Luciu a încercat „terapia vampir”

Nicoleta Luciu a apelat la celebra „terapie vampir”, care, potrivit spuselor ei, este un tratament în domeniul regenerarii pielii prin forțe proprii și care presupune recoltarea propriului sânge, procesarea și reinjectarea în piele.

Cum și-a câștigat Nicoleta Luciu primii bani

Nicoleta Luciu a mărturisit, acum ceva timp, că primii bani i-a câștigat lucrând la secția Chirurgie de la Spitalul Universitar.

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizz-ului, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a povestea Nicoleta Luciu în urmă cu ceva ani, potrivit România TV.