Info Actual

Info Actual > Diverse > Noi locuri de parcare într-un sector din Capitală!
Diverse

Noi locuri de parcare într-un sector din Capitală!

Noi locuri de parcare într-un sector din Capitală!

În ultimii 7 ani, Primăria Capitalei nu a reușit să construiască nicio parcare, subterană sau supraterană. Cristian-Victor Piedone Popescu a demarat mai multe proiecte care vor rezolva o parte din problema cauzată de lipsa locurilor de parcare. Pentru a folosi la maximum spațiul, deasupra parcărilor vor fi amenajate și terenuri de sport.

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu a demarat mai multe proiecte care vor rezolva o parte din problema cauzată de lipsa locurilor de parcare. La începutul lui 2021, Primăria este deja în faza avansată de proiectare pentru construcția a două parcări supraetajate. Una dintre ele este o parcare pe două etaje pe Calea 13 Septembrie în zona blocului V53. Astfel, locuitorii din zonă vor avea acces la 198 de noi locuri de parcare. Cel de-al doilea proiect se referă la amenajarea unei parcări pe Calea Rahovei nr. 327, tot pe două etaje. Această construcție va avea 138 de noi locuri de parcare. Pentru a folosi la maximum spațiul, deasupra parcărilor vor fi amenajate și terenuri de sport.

O altă parcare va fi construită pe Șoseaua Alexandrei nr. 22-24. Pe cele trei etaje vor fi disponibile 1170 de noi locuri. Proiectul se află în stadiul întocmirii documentației pentru achiziția studiului de fezabilitate.

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu a anunțat că se vor efectua verificări pe raza sectorului în vedere identificării unor alte spații care ar putea permite construcția de noi locuri de parcare, informează printr-un comunicat Primăria Sectorului 5.