Info Actual

Info Actual > Showbiz > Noi probleme pentru Pepe: ”Nu produce bani, iar paguba este de sute de mii de euro”
Showbiz

Noi probleme pentru Pepe: ”Nu produce bani, iar paguba este de sute de mii de euro”

Noi probleme pentru Pepe: ”Nu produce bani, iar paguba este de sute de mii de euro”

După despărțirea de Raluca Patramă, Pepe trece print-o altă problemă, de data asta financiară. Acesta deține un club de fițe din București care îi provocă daune seriose la buget. Apropiații lui Pepe mărturisesc că s-au făcut investiții de mii de euro.

Pepe deține un club pe Calea Victorie, în București, este poziționat perfect, chiar în centrul Capitalei. Acesta caută soluții ca să acopere paguba de sute de mii de euro. Starea de alertă și restricțiile impuse pentru stoparea răspândirii cu noul coronavirus au închis toate cluburile din țară, acest lucru dezavantajându-l mai mult pe cântăreț. În momentul de față, clubul nu mai produce bani, iar Pepe cheltuiește sume enorme pentru întreținerea lui. Investițiile făcute în acest club de fițe se ridică la aproximativ 500 de mii de euro.

Pepe trece prin momente groaznice

Artistul a fost foarte afectat după ce, din cauza răspândiri virusului SARS-COV-2, au fost interzise toate evenimentele culturale dar și concertele. Cum niciodată un necaz nu vine singur, acesta a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că va divorța de soția lui, cu care a avut o relație de opt ani.

“Salutare tuturor. Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, totodată, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni, dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine.Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea.”, a anunţat Pepe la acea vreme, potrivit WOWbizz.