Lifestyle

Numele real al Andrei. Putini stiu numele artistei din buletin

Numele real al Andrei. Putini stiu numele artistei din buletin

Sotia lui Catalin Maruta este una dintre cele mai indragite artiste din Romania si reuseste sa incante publicul cu melodiile sale. Chiar daca este cunoscuta in intreaga tara, putini numele artistei din buletin. 

Nu sunt multi care stiu numele din buletin al indragitei artiste! Pentru ca sotia lui Catalin Maruta s-a urcat pe scena de la o varsta frageda, cu totii o stiu de Andra.

Numele real al Andrei. Realitatea este ca artista se numeste Alexandra Irina, iar inainte sa se marite cu celebrul prezentator TV, numele sau de fata era Mihai.

Andra si Catalin Maruta reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondena! In urma cu ceva timp, prezentatorul TV a oferit dezvaluiri inedite despre cum a decurs prima intalnire cu actuala lui sotie, celebra artista Andra.

„Ea a venit într-o rochie de vară, care nu exprima nici o intenție protocolară”

„Îmi doream să fiu firesc, speram ca seara să nu aibă vorbe și gesturi șablon, dar, mai mult decât orice, îmi doream ca această seară să treacă. M-am confruntat, pentru prima dată, cu o dilemă vestimentară; nu voiam să par nici prea gătit, nici prea neglijent. Mi-era groază că ea o să vină îmbrăcată foarte elegant. Nici să mă încrăvaţesc nu-mi venea, la gândul că ea va alege o ținută sport, iar eu mă voi simți că un păun logodit. Am ales o cămașă, nici prea pretențioasă, nici prea sport și un pantalon neutru. Ea a venit într-o rochie de vară, care nu exprima nici o intenție protocolară. Am răsuflat ușurat și mi-am zis că seara începe bine”, povestea Catalin Maruta pe blog-ul sau.

„Și mai complicat s-a dovedit a fi meniul. Am comandat caviar, dar am dat-o-n bară, pentru că ea, deși a fost de acord, nu a dat semne că s-ar fi bucurat foarte mult. Nebunia a început odată cu momentul spaghetelor, pe care trebuia să le rulăm în linguri, înainte de a le face un brânci elegant pe gât. S-a dovedit că mișcarea circulară a furculiței proptite în poala lingurii nu este deloc o treaba ușoară.

„Romantic avea să fie un alt ceas al serii, când am mers desculți pe țărmul marii”

La început, am fost amândoi foarte sobri. Dar strădania de a mânca după etichetă a eșuat într-un hohot de ras bilateral, după care am căzut de acord, brusc, că trebuie să mergem la o terasă de pe plajă, unde să bem o bere (eu) și un suc (ea) și să ronțăim alune. Cred că a fost momentul în care ne-am împrietenit cu adevărat. Romantic avea să fie un alt ceas al serii, când am mers desculți pe țărmul marii”, mai scria el.

Andra si Catalin Maruta au avut intotdeauna o relatie frumoasa si discreta, inca din 2006, anul in care s-au cunoscut. In 2008 cei doi si-au unit destinele, iar din mariajul lor au rezultat si doi copii, David si Eva.