Info Actual > Showbiz > O altă vedetă de la PRO TV s-a infectat cu COVID-19. Anunțul făcut în DIRECT: Rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții
Showbiz

O altă vedetă de la PRO TV s-a infectat cu COVID-19. Anunțul făcut în DIRECT: Rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții

O altă vedetă de la PRO TV s-a infectat cu COVID-19. Anunțul făcut în DIRECT: Rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții

O altă vedetă de la PRO TV s-a infectat cu COVID-19. Anunțul făcut în DIRECT, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Adela Popescu, căci despre ea este vorba, a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Vedeta PRO TV a făcut anunțul prin intermediul unui apel pe Skype, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, a fost mesajul transmis de Adela Popescu.

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…”, a spus prezentatoarea.

Adela Popescu s-a retras pentru o perioada de la Vorbește Lumea, după ce a devenit mămică pentru a treia oară.

”Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador!”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan din ziua în care a devenit tată de băiat pentru a treia oară.

ADELA POPESCU A REVENIT LA PRO TV PE 3O AUGUST

“Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei.

Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea”, a declarat Adela Popescu.