Info Actual > Showbiz > Oana Roman, imagine în brațele fostului soț: Probabil de aceea este atât de frumoasă
Showbiz

Oana Roman, imagine în brațele fostului soț: Probabil de aceea este atât de frumoasă

Oana Roman, imagine în brațele fostului soț: Probabil de aceea este atât de frumoasă

Oana Roman, imagine în brațele fostului soț. Chiar dacă au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei fac tot posibilul ca Izabela, fetița lor, să fie fericită. Cei doi au hotărât să meargă împreună la munte și au reușit să ia prin surprindere pe toată lumea cu o imagine apărută în mediul online.

Oana Roman, în braţele fostului soţ. „Poza asta a făcut-o Isa și a insistat sa stăm fix așa. Am postat-o cum a făcut o ea cu toată iubirea și fericirea din sufletul ei. Probabil de aceea este atât de frumoasă. Nu este editată deloc, dar este autentică precum iubirea cu care ea a făcut-o„.

Recent, Marius Elisei a fost invitat în platoul unei emisiuni și a recunoscut că sentimentele pe care i le poartă Oanei nu s-au schimbat și sunt la fel de puternice.

În fața Domnului încă suntem căsătoriți

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită).

Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-ar întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, declara Marius Elisei, potrivit RomâniaTV.

Oana Roman apare din nou în braţele fostului soţ

Marius Elisei a decis să organizeze o vacanță pentru micuța Izabela, de la care nu a lipsit Oana Roman, după ce a refuzat să meargă în Egipt alături de ea şi de fosta sa soție. E vorba despre primul concediu după divorţul acestora, scrie Spynews.

Fostul soț al Oanei Roman a decis să o ducă pe cea mică la munte și să petreacă un weekend împreună, precum cum se întâmpla până să divorțeze.

Oana Roman, imagine în brațele fostului soț