Info Actual > Showbiz > Oana Roman, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Dichiseanu: Azi a plecat, dar rămâne în atât de multe feluri!
Showbiz

Oana Roman, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Dichiseanu: Azi a plecat, dar rămâne în atât de multe feluri!

Oana Roman, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Dichiseanu: Azi a plecat, dar rămâne în atât de multe feluri!

Oana Roman a postat un mesaj sfâșietor, pe o rețea de socializare, după moatea lui regretatului actor, Ion Dichiseanu. Fiica lui Petre Roman este profund afectată.

Oana Roman, mesaj sfâșietor după moartea lui Ion Dichiseanu

Oana Roman nu s-a putut abține să nu-și exprime durerea pe rețelele de socializare, fiind profund afectată de moartea maestrului Ion Dichiseanu. Vedeta a postat un mesaj sfâșietor, în care declară că pentru ea, acest mare actor al României rămâne de-a pururi viu în sufletul ei.

„Unii oameni mie mi se par nemuritori. Ion Dichiseanu este unul dintre ei. Azi a plecat, dar rămâne în atât de multe feluri! Drum bun, maestre!”, a scris Oana Roman la InstaStory, relatează Spynews.

Ion Dichiseanu a intrat în pielea personajului Pierre Vaillant

Ion Dichiseanu a devenit popular publicului român nu numai datorită carierei de actor în roluri memorabile pe scenele teatrelor din România, dar și pentru aparițiile sale filme de marcă din cinematografia românească. În pelicula „Toate pânzele sus”, Ion Dichiseanu a intrat în pielea personajului Pierre Vaillant, un căpitan de navă francez.

Decesul lui Ion Dichiseanu a îndurerat o țară întreagă

Decesul lui Ion Dichiseanu a îndurerat o țară întreagă. Printre personalitățile care i-au adus un ultim omagiu talentatului actor s-au numărat Florin Piersic sau Fuego, potrivit România TV.