Info Actual

Info Actual > Showbiz > Oana Zăvoranu nu-l crede pe fostul iubit. De ce spune că este un scenariu ieftin
Showbiz

Oana Zăvoranu nu-l crede pe fostul iubit. De ce spune că este un scenariu ieftin

Oana Zăvoranu nu-l crede pe fostul iubit. De ce spune că este un scenariu ieftin

Oana Zăvoranu nu-l crede pe fostul iubit. Actrița spune că divorțul dintre Pepe și Raluca este un scenariu ieftin.

După 8 ani de căsnicie şi doi copii, totul s-a năruit între Pepe și Raluca Pastramă. Acest divorț a uimit pe toată lumea. Printre cei care și-au dat cu părerea despre separarea celor doi s-a numărat și fosta soție a cântărețului.

Pentru că este o fire vulcanică, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a venit cu o serie de atacuri verbale la adresa lui Pepe. Actrița este de părere că divorțul celor doi nu este nimic mai mult decât o regie de doi bani pusă la cale pentru a atrage atenția publicului.

Oana Zăvoranu nu-l crede pe fostul iubit. De ce spune că este un scenariu ieftin

„În opinia mea este o regie ieftină în care eu nu cred. Și să vă spun și de ce. Ea este de etnie, iar în mentalitatea romilor nu există divorț. Cu atât mai mult să divorțeze dacă au și doi copii. Ele, dacă ajung la 18-20 de ani și sunt nemăritate, au o problemă. Mie mi-a ridicat semne de întrebare, din câte înțeleg eu, faptul că ea vrea divorț și că nu mai poate”, a spus actrița din serialul „Sacrificiul”, potrivit playtech.ro.

Este pentru a doua oară când Pepe divorțează, după căsnicia cu Oana Zăvoranu care s-a încheiat în anul 2011, cu mare scandal.

Pepe a făcut anunțul divorțului în faţa fanilor săi

“Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei.

În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni.

Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca”, a declarat îndrăcitul artist în mesajul său video.