Info Actual

Info Actual > Showbiz > Oana Zăvoranu o desființează pe Raluca Pastramă: Astea de etnie nu divorțează!
Showbiz

Oana Zăvoranu o desființează pe Raluca Pastramă: Astea de etnie nu divorțează!

Oana Zăvoranu o desființează pe Raluca Pastramă: Astea de etnie nu divorțează!

Oana Zăvoranu o desființează pe Raluca Pastramă. Fosta soție a lui Pepe a avut o reacție acidă în momentul în care a aflat ca Pepe și Raluca sunt în prag de divorț. Uite ce a putut să spună!

“Nu mai puneți ‘botu’ la vrăjeli. E fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… Vremuri grele Mon Cher, da’ lasă că, de Crăciun, la “insistențele” fanilor, “miraculos”, or sa se “împace”… Chill… Astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

“Iar “soțu” trebuia să învețe să “joace” mai bine că doar a stat cu o actriță în casă atâța ani… Stai jos! Nota 4”, a mai spus vedeta.

RALUCA RUPE TĂCEREA: AȘ FI VRUT DE MULTE ORI SĂ VORBESC!

Cu puțin înainte ca Pepe să facă anunțul în presă a apărut o declarație a Ralucăi din care puțini au înțeles că există probleme în căsnicie.

„Aș avea multe de spus. Și în toți anii ăștia și eu am avut multe lucruri pe care le-am ținut așa sufocate în sufletul meu. Aș fi vrut de multe ori să vorbesc și să mă descarc, să-mi deschid sufletul și să vorbesc cu oamenii. Mi-aș fi dorit să mă cunoască oamenii mai mult decât așa, prin prisma unor poze”, a spus Raluca Pastramă.

„Mi-aș dori așa. Sunt multe lucruri pe care aș vrea să le împart. Sunt un om cu multe idei și cu multă imaginație, îmi place să vorbesc. Sunt un om super deschis și cu vorbele la mine întotdeauna. Am avut așa un trac din cauza celor întâmplate la începutul relației mele cu Pepe și nu doar la început. Au fost ani de zile în care presa m-a tocat și am simțit nevoia să mă închid în mine. De-asta niciciodată nu am vrut să dau nici interviuri și mi-a fost cumva frică să răspund, că întotdeauna cuvintele îmi erau răstălmăcite și am zis că mai bine tac, ca să fiu în siguranță și să nu mai stau să mă supăr când începe lumea să mă judece pentru ce spun”, a adăugat Raluca Pastramă, potrivit wowbiz.ro.