Categories: Lifestyle

Oaspete important pe Arena Națională! Președintele UEFA vine la București pentru meciul din optimile EURO 2020

Oaspete important pe Arena Națională! Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, va veni la București pentru meciul din optimile Euro 2020, Franța-Elveția. Anunțul a fost făcut de Răzvan Burleanu, șeful FRF, care spune că prezența lui Čeferin în România este un mesaj de încredere și un semn de recunoaștere în ceea ce privește organizarea Euro 2020.

Totodată, ne dă semne de încredere că vom putea organiza și alte competiții de acest calibru în viitor, a mai spus Burleanu. Franţa-Elveția este meciul din optimi, care se va juca pe Arena Națională. Duelul se va disputa astăzi, de la ora 22:00, și va fi transmis și de Radio România Actualități.

Micul Paris și-a întâmpinat oaspeții cu același aer de oraș cosmopolit, pe care îl descoperiseră și Macedonia de Nord, Austria sau Ucraina. Însă la un turneu final precum Euro 2020, rutina devine factorul stresant: UEFA nu le permite delegațiilor să se abată de la programul inițial, valabil pentru toate participantele, unul cazon, care cuprinde doar antrenamente, ceea ce se traduce prin curse regulate cu autocarul de la stadion la locul de cazare și invers. â

Cocoșii au ales inspirat un hotel din centrul Bucureștiului, descoperind stilul Art Nouveau, atât de familie al Parisului. La capitolul impresii, conform unui jurnalist „L’Équipe”, care a însoțit delegația, Mbappé, Griezmann și compania au mai strâmbat din nas, încă o confirmare că milionarii din fotbal au nenumărate capricii.

În schimb, deliciile bucureștene vor fi descoperite de fanii din Hexagon, vreo șase dintre ei povestind lumii întregi pățania ce i-a purtat în capitala noastră, deși destinația inițială fusese în vecini.

Prezența miilor de suporteri francezi și elvețieni la București a înseninat chipurile comercianților, hotelurile de patru și de cinci stele sunt pline ochi, la fel și halbele de bere sorbite pe terasele din Centrul Vechi.

Încasările oferă o gură de oxigen tuturor celor din HoReCa, întrucât în tribunele Arenei Naționale vor fi prezenți 26.000 de suporteri, adică 50% din capacitatea stadionului.

Biletele s-au epuizat rapid, deși cel mai ieftin a costat peste 100 de euro, și toată lumea s-a pus de acord că în condiții sanitare normale, Arena Naţională s-ar fi dovedit neîncăpătoare.

Câteva locuri libere la oficială tot se mai găsesc: sunt cele rezervate suitei oficiale a UEFA, căci președintele forului continental, Aleksander Čeferin, se bucură de toate privilegiile pe toate stadioanele turneului final. Dacă vor fi sau nu ocupate vom afla doar la ora meciului transmis în direct la Radio România Actualități, într-un program special dedicat Euro 2020, Bucureștiul pregătindu-se să spună adio turneului final.

Iar ieri, la Euro, am asistat la marea surpriză a eliminării Olandei de către Cehia cu 2 la 0 pe Puskás Aréna din Budapesta, în optimile de finală.

Munteanu Daniela

Salut! Ma numesc Theona Bănica si scriu cu pseudonimul Munteanu Daniela. Ma aflu printre responsabilii care se asigura ca esti la curent cu tot felul de informatii de interes monden, dar si personal. Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci este extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Recent Posts

Românii preferă cumpărăturile online! Comerțul electronic a ajuns la 7 miliarde de euro

Conform estimărilor GPeC, ARMO și ale principalilor actori din sector, valoarea comerțului electronic din România…

o zi ago

Guvernul promite salarii mai mari în cultură. Angajații nemulțumiți îl somează pe Ciolacu

Guvernul a hotărât să mărească salariile pentru angajații nemulțumiți, inclusiv pentru cei care lucrează în…

2 zile ago

Economia României, în pericol! Previziunile Comisiei Europene

Conform ultimului raport al Comisiei Europene, economia României este estimată să crească cu 3,3% în…

2 zile ago

Temperaturile vor ajunge la 28 grade! Prognoza ANM

Potrivit directorului ANM, Elena Mateescu, se prognozează că temperaturile vor înregistra o creștere în zilele…

2 zile ago

Pensionarii, amăgiți cu noua lege a pensiilor. Orele de muncă suplimentare nu sunt luate în calcul

Noua lege a pensiilor aduce schimbări semnificative în recalcularea pensiilor. Sunt vizați în  special pensionarii…

2 zile ago

MAE a emis o atenționare de călătorie! Este stare de urgență

MAE a emis o atenționare pentru călătorii români care se îndreaptă către Franța, cu referire…

2 zile ago

This website uses cookies.