Info Actual

Info Actual > Economic > Oferte de vacanță reduse cu până la 40%. Românii pot rezerva vacanțe la un preț mult mai mic!
Economic

Oferte de vacanță reduse cu până la 40%. Românii pot rezerva vacanțe la un preț mult mai mic!

Oferte de vacanță reduse cu până la 40%. Românii pot rezerva vacanțe la un preț mult mai mic!

Oferte de vacanță reduse cu până la 40%. Românii pot rezerva vacanțe la un preț mult mai mic! Gradul de ocupare al hotelurilor din Romania a scazut in luna Octombrie pana la pragul de 30-40%

În contextul noilor reguli impuse segmentului HORECA, o platformă de rezervări hoteliere vine în întâmpinarea turiștilor și a hotelierilor din România cu oferte de vacanță reduse cu până la 40%. Astfel, Travelminit a lansat o pagină web dedicată care va publica săptămânal promoții de vacanțe reduse semnificativ, care pot fi rezervate într-o perioadă limitată de timp.

Pagina promotii.travelminit.ro vine în ajutorul turiștilor români, care pot rezerva vacanțe la un preț mult mai mic, dar și în sprijinul hotelierilor, care vor avea rezervări în extra-sezon.

Conform estimărilor Travelminit.ro, gradul de ocupare al hotelurilor din România a scăzut în luna Octombrie la aproximativ 30-40%. Astfel, împreună cu hotelierii parteneri au gândit o serie de oferte care să încurajeze românii să călătorească și în perioada de toamnă.

Pachete de vacanță reduse cu până la 40%, în cele mai populare locații din România

Prin intermediul paginii promotii.travelminit.ro, sunt promovate pachete de vacanță, care conțin reduceri cuprinse între 23-40%. Aceste oferte sunt disponibile pe site pentru o perioadă limitată de timp, iar românii au posibilitatea de a specifica data de check-in după momentul rezervării.

Spre exemplu, un sejur într-o stațiune balneară din România de 2 nopți cu demipensiune inclusă și acces la SPA costă 480 RON/2 persoane, tariful în mod normal fiind cu 38% mai mare.

Voucherele de vacanță, o metodă de plată încurajată de hotelieri

Tichetele și cardurile de vacanță au un rol foarte important în stimularea turismului intern, de aceea toate pachetele de vacanță pot fi achitate de către turiști cu vouchere de vacanță. Alte metode acceptate de plată sunt card bancar sau virament bancar.