Cea mai sănătoasă rețetă de pâine românească este, de fapt, leacul secret folosit de călugări pentru vindecarea unor boli necruțătoare. Pâinea pustnicească este unul dintre cele mai sănătoase preparate românești și este recomandată pentru o viață echilibrată și sănătoasă. Acest tip de pâine nu necesită coacere, iar pentru sănătate este un adevărat elixir.
Pâinea vindecătoare. Mod de preparare pâine pustnicească:
Nu este nevoie de preparare termică. Pentru a face acest tip de pâine ai nevoie de făină integrală și apă. Coca obținută din amestecul celor două ingrediente trebuie să fie tare. Apoi, aluatul se pune într-un loc uscat și cald, la dospit cca 7-8 ore, iar temperatura la care se lasă la uscat să nu depășească 30 grade Celsius.
Este important să știi că nu e bine s-o consumi înainte de 10-12 ore după ce s-a uscat. O poți mânca atunci sau o poți lăsa să se întărească mai mult, obținând pesmet.
Beneficiile pâinii pustnicești
Chiar dacă la prima vedere pare straniu, cu cât tehnologia avansează cu atât mâncarea de zi cu zi devine mai toxică. Această afirmație este confirmată, în mare măsură, de beneficiile unui produs de mult uitat:
Recomandări și atenționări:
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.