Pastrav la cuptor cu sos de verdeata. Ești în criză de timp și nu poți sta foarte mult în bucătărie pentru a prepara mâncare gustoasă și delicioasă? Îți propunem o rețeta rapida, gustoasa și hrănitoare, pe care o poti prepara în 30 de minute.
Păstrăv cu sos de verdeață
Peștele curățat și spălat foarte bine îl frecăm cu sare de mare atât la interior, cât și la exterior. Condimentăm cu puțin piper, apoi tăvălim peștii prin făină.
Prăjim păstrăvul câte 5 minute pe ambele părți, apoi îl scoatem din tavă, îl scurgem de ulei și îl punem în cuptorul preîncălzit la 200°C pentru 8-10 minute.
În acest timp pregătim sosul: topim untul într-o tigaie. Tocăm verdeață și ceapă mărunt, apoi le călim în unt, împreună cu caperele și puțină coajă rasă de lămâie (foarte puțin, doar pentru aromă discretă).
Turnam sosul peste peștele cald și îl servim imediat.
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.