Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum”
Ezoteric

Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum”

Predicție grea pentru o ZODIE. Astrolog: 2021 înseamnă „ultimatum”

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, avertizează că anul 2021 înseamnă „ultimatum” pentru cei din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie. Perioada următoare aduce surprize plăcute dacă îineți cont de avertizările astrologului.

Pentru o zodie, 2021 înseamnă „ultimatum”.

„2021, pentru voi, egal ultimatum, un cuvânt dur în aparență, însă în același timp și un sprijin. În 2020, voi ați avut în Casa 11, a planurilor de viitor, a oamenilor din jurul vostru, foarte multe planete. V-ați rupt de multe persoane și a trebuit să vă schimbați tiparul de atașament pe care îl aveți față de oameni. Căpătați de obicei o dependență emoțională față de prieteni, de oamenii din jur, aveți acest spirit de sacrificiu”.

Casa 12 este o casa delicata, care vorbește despre subconștient, frici îngropate, frici iraționale, demoni ascunsi, viata trecuta, moduri in care ne autosabotam (obiceiuri compulsive de distrugere/adictii precum alcool, fumat, mancat), pattern-uri subconștiente, este o zona adâncă si psihologică. Ce trebuie să facă nativii acestei zodii? Să renunțați să abandonați problemele.

Jupiter și Saturn în Casa 12 vă obligă să renunțați, să abandonați

„(…) Ce înseamnă acest ultimatum?! Jupiter și Saturn în Casa 12 vă obligă să renunțați, să abandonați. Casa 12 este casa abandonului, o casă a trăirilor interioare puternice, a secretelor”, a spus Daniela Simulescu despre cei din zodia Peşti şi cei cu ascendentul în această zodie.