Actual

Prețul energiei electrice a fost actualizat! Anunțul Hidroelectrica

Hidroelectrica, sursa foto economedia.ro
sursa foto: arhiva companiei

Începând de luni, 1 aprilie, Hidroelectrica a revizuit ofertele de preț pentru energia electrică destinate consumatorilor casnici. Prețurile sunt aplicabile în intervalul 1 aprilie – 30 aprilie 2024.

În prețul energiei electrice se include și TG, adică tariful de transport. TG este o componentă esențială pentru introducerea energiei electrice în rețea. Pentru un contract pe o perioadă de 12 luni, acest tarif este stabilit la 0.28382 lei/kWh.

În ceea ce privește prețul energiei electrice active, unde tariful de transport (TG) nu este inclus, pentru un contract pe o perioadă de 12 luni, tariful este de 0.28000 lei/kWh.

Este de menționat faptul că Hidroelectrica își menține nivelul prețurilor în această actualizare.

„Prezenta oferta este valabila până la 30.04.2024 și are aplicabilitate pe perioada aplicării prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 27/2022 privind măsurile aplicabile clienţilor finali din piaţa de energie electrică şi gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022-31 martie 2025, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul energiei, aprobată cu modificările şi completările ulterioare”, au transmis reprezentanții Hidroelectrica, conform antena3.ro