Info Actual > Ezoteric > Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
Ezoteric

Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna

Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna

Previziuni Carmen Harra despre război. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit cu ceva timp în urmă că pandemia de coronavirus va dura cel puțin 3 ani, însă problema o reprezintă următorii 13 ani.

Carmen Harra spune că pandemia va trece, însă următorii 13 ani aduc greutăți. Clarvăzătoarea vorbește despre despre un război atipic, în care va fi zguduit tot ce știm în momentul de față despre sistemul financiar. Potrivit spuselor sale, vor apărea noi entități financiare un alt mod de a ne referi la bani.

Previziuni Carmen Harra despre război: “Nu va fi un război clasic, cu bombe și tancuri, însă va fi ceva care va zgudui omenirea din temelii și care va schimba lumea pentru totdeauna. Băncile se vor prăbuși și vom avea un nou sistem monetar, iar formele de guvernământ se vor schimba sub presiunea protestelor de stradă. Văd că vom avea foarte mulți morți”, a spus Carmen Harra, potrivit PlayTech.

Previziuni. Ce se întâmpla în 2021

Anul 2021 este dominat de cifra 5, un număr al eliberării, care ne va scăpa de tot bagajul karmic pe care l-am cărat în 2020.

“Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020”, a mai spus Carmen Harra.

Previziuni Carmen Harra. ”2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație. 2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri. Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare. Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus). De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze. Din mai se va vedea clar”, a spus Carmen Harra, referindu-se la pandemia de coronavirus.