Ezoteric

Previziuni negre despre viitor! Clarvăzătoarea României lansează un avertistment-ȘOC: Vine peste omenire!

Previziuni negre despre viitor! Clarvăzătoarea României lansează un avertistment-ȘOC: Vine peste omenire!

Previziuni negre despre viitor! Clarvăzătoarea României lansează un avertistment-ȘOC în legătură cu viitorul omenirii. Iată ultima profeție înfticoșătoare a Mariei Ghiorghiu!

„OMENIREA IN PERICOL ? VINE PESTE OMENIRE ! DACA ACESTA ESTE MESAJUL,ATUNCI VINE PESTE OMENIRE !

„Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !”

Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.Spunea ceva ca un anunt.

Citez:

„Vine peste omenire!

Daca ati spus ca este vorba de acest Mesaj,atunci ,vine peste omenire !”

Previziuni negre despre viitor! Prieteni dragi, care este Mesajul anume sau ce va veni peste omenire la modul cel mai concret,eu nu stiu a va spune. Dar,cu certitudine vom afla in timp,impreuna.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa nu-si intoarca fata Sa de la noi pacatosii,ci sa ne apere si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!

Cu dragoste,Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog-ul său personal.

,larvazatoarea Romaniei sustine, intr- una dintre cele mai recente previziuni ale sale, ca o noua boala va face ravagii in tara noastra.

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea Romaniei, a facut legatura cu un articol care vorbea despre un val de infectari cu tuberculoza, scrie RomaniaTV.

“Ne-om cutremura de tuse!”, sustine Maria Ghiorghiu ca a auzit in una dintre previziunile sale.

“Cred că am scris cândva, nu mai știu când, că în ROMÂNIA vor fi multe cazuri de TBC”.

O NOUĂ BOALĂ VA FACE RAVAGII

Avertisment înfricoșător pentru români! “Dragii mei, ni se pare acum că totul va reveni la normal. Dar nu va fi deloc așa! Nu ne vor lăsa să ne bucurăm de viață, de sărăcia noastră în care trăim, ci vor avea grijă la nivel mondial, ca atunci când credem că am scăpat de griji și începem să ne mai revenim, ne vor călca iar în picioare”, a mai scris Maria Ghiorghiu.