Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Regele audiențelor” e categoric: „Nu accept orice ofertă”
Showbiz

„Regele audiențelor” e categoric: „Nu accept orice ofertă”

„Regele audiențelor” e categoric: „Nu accept orice ofertă”

„Regele audiențelor” e categoric: „Nu accept orice ofertă”. Dan Negru a mărturisit că are o „liniște”,  știind că nu depinde financiar de televiziune. Prezentatorul TV a vorbit într-un interviu pentru Click! despre perioada care va urma, după trecerea pandemiei de coronavirus. Despre cum se va descurca financiar și despre proiectele sale viitoare.

„Probabil voi fi una dintre victimele crizei care va urma. Pentru că programele mele au fost mereu produse de lux care costă, au decoruri uriaşe. Dar dacă tot m-am ales de mulţi ani cu porecla “Regele audienţelor” e bine de ştiut că o casă regală nu e deloc ieftină, nici măcar în televiziune”, a declarat Dan Negru pentru sursa citată.

„Nu depind financiar de televiziune”

Vedeta Antenei 1 a mai spus că se simte liniștit, tocmai pentru că nu depinde financiar de jobul de la televiziune. „Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred.

Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele. Prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă”, a mai spus cel numit „Regele audiențelor”.