Rețetă inedită de post! Prăjitura cu morcov, un desert aromat. Mulți specialiști culinari sunt de părere că prăjitura cu morcovi provine din unele budinci de morcovi consumate de europeni în Evul Mediu, când oamenii foloseau morcovi ca indulcitor, deoarece zahărul avea un preț prea mare.
Pe o tavă de 18/27 se pune hărtie de copt, iar într-un castron se amestecă morcovul ras cu ulei, zahăr și apă, apoi omogenizează bine. Toate ingredientele uscate precum făina cernută împreună cu praful de cop, sarea și scorțișoara se adaugă peste compoziția de morcov.
Amestecă energic până ce toate alimentele se întrepătrund, apoi pune aluatul obținut în tavă și dă-o la cuptor pentru aproximativ 40 de minute sau în funcție de cum coace cuptorul. DUpă ce s-a răcit, taie-o în bucăți de dimensiunea dorită și toarnă peste ele ciocolată neagră topită în prealabil în baie de aburi, potrivit Playtech.
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.