Rețetă ușoară și simplă de post. Salata orientală.
Este vorba de una dintre cele mai practice și mai sățioase salate de post, salata orientală. O poate găti orice gospodină, iar rezultatul este întotdeauna garantat.
Acest preparat folosește ingrediente ieftine și la îndemână în orice gospodărie. Această salată este apreciată mai ales în perioada de post, atât în zona rurală, cât și urbană. Fiecare poate adăuga ingredientele pe care le dorește, dar rețeta clasică este următoarea.
Cartofii se pun la fiert, la foc mic, în apă cu sare. Se fierbaproximativ 35 de minute. Dup ce au fiert, poți să-i treci printr-un jet de apă rece și curăță-i de coajă. Taie-i în rondele groase sau în cuburi potrivite.
Curăță și taie ceapa peștișori subțiri.
Taie castraveții în felii groase de 5-7 milimetri.
Amestecă cu grijă cartofii cu ceapa, măslinele și castraveții.
Adaugă sare și piper după gust, zeama de lămâie și uleiul. Presară verdeață din abundență.
Poftă bună!
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.