Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Rugăciunea puternică a lui Arsenie Boca. Cuvintele au un impact benefic
Ezoteric

Rugăciunea puternică a lui Arsenie Boca. Cuvintele au un impact benefic

Rugăciunea puternică a lui Arsenie Boca. Cuvintele au un impact benefic

Rugăciunea puternică a lui Arsenie Boca. Când oamenii au momente de cumpănă în viață se roagă și își doresc ca rugile lor să fie ascultate de forța divină. Totuși, puțini sunt cei care știu că există câteva rugăciuni puternice. printre acestea se regăsește și rugăciunea puternică a lui Arsenie Boca.

Atunci când simți că viața devine tot mai grea și că ai nevoie de protecție divină, rostește cea mai puternică rugăciune pentru reușită în viață!

 

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin.