Lifestyle

Salariu de 100 de euro pe zi! Nu sunt necesare studii

Euro, sursa foto Mesagerul de Bistrita
sursa foto arhiva personala

O ofertă de angajare promițătoare a ieșit la iveală, deschizând uși spre oportunități deosebite pentru românii în căutare de locuri de muncă bine remunerate. Ceea ce este mai impresionant este că această oportunitate nu necesită nici măcar diplomă de liceu.  Job-ul oferă șansa de a câștiga 100 de euro pe zi sau de a beneficia de zile de concediu plătite.

Locul de muncă atrăgător poate fi găsit pe o platformă de job-uri, iar termenul limită pentru aplicare este 11 noiembrie.

100 de euro pe zi

Dacă ești instalator și vrei să îți mărești considerabil veniturile, o poziție similară în Norvegia s-ar putea potrivi perfect. Conform unui anunț publicat pe ejobs.ro, firma Lapland Hotels Oy oferă un salariu generos de 2900 de euro, în mână.

Ce cerințe sunt necesare pentru acest loc de muncă? Pentru a beneficia de salariul atractiv de 2900 de euro (echivalentul a aproximativ 14.407,05 lei) în Norvegia ca instalator, trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

1. Experiență de minim doi ani în domeniul instalațiilor.

2. Experiență anterioară de lucru în Norvegia sau în alte țări scandinave.

3. Cunoștințe de bază în engleză sau norvegiană pentru comunicare eficientă.

4. Capacitate de a interpreta desene tehnice și de a respecta regulile privind sănătatea și siguranța la locul de muncă.

Principalele responsabilități ale acestui post includ montarea sistemelor de canalizare, conductele de apă în instalații de protecție împotriva incendiilor (sisteme de sprinklere) și instalațiile de încălzire.

Ce beneficii au angajații?

Pachetul de beneficii oferite de angajator este impresionant și include:

– Contract de muncă permanent și stabilitate în carieră.

– Salariu competitiv, negociabil în funcție de experiență.

– Asigurare cuprinzătoare de muncă și asistență medicală.

– Zile de concediu plătite (feriepenger) în valoare de 12% din salariul tău.

– Oportunități de dezvoltare profesională și diverse training-uri și cursuri.

– Furnizarea tuturor instrumentelor și echipamentelor necesare.

– Asistență în găsirea unui apartament în Norvegia.

– Posibilitatea de a solicita o indemnizație de relocare prin sistemul EURES de mobilitate vizată, cu ghidaj și asistență pentru aplicare.

„Puteți solicita o indemnizație de relocare prin sistemul EURES de mobilitate vizată. Vă vom îndruma cum să aplicați pentru el. (…) Vă vom ajuta cu toate documentele și înregistrările – vizite la biroul fiscal, înregistrarea rezidenței, conturi bancare etc.”, scrie în anunț, potrivit Fanatik.