Salată de boeuf de post. Cea mai delicioasă salată, mult mai bună decât cea clasică. Și asta nu o spunem doar noi, ci și cei mai mari bucătari. Rețeta este de post și mult mai sănătoasă și delicioasă decât cea clasică. În maioneză nu se pune ou, iar măslinele adăugate în salată vor da un gust desăvârșit acestui preparat. Ingredientele sunt pregătite pentru 4 porții.
Toate ingredientele pentru maioneza de post:
Ingredientele folosite la salata Boeuf:
Mod de preparare:
Cartofii, morcovii și rădăcina de țelină se pun la fiert. Lăsați legumele să fiarbă o jumătate de oră. Cât timp fierb legumele, ne apucăm să gătim maioneza de post, care se gătește repede și ușor.
Prin urmare, fierbeți doi cartofi. După ce sunt gata cartofii, îi pasați și să adăugați treptat ulei, muștar, apa rece și, bine înțeles, sare. Este recomandat să amestecați toate ingredientele pentru maioneză cu ajutorul mixerului. La final, nu uitați să adăugați și zeama de lămâie și în continuare mixați foarte bine.
După ce cartofii, morcovii și rădăcina de țelină s-au fiert, lăsați-le să se răcească și tăiați-le cubulețe. La fel, trebuie să tăiați castraveții în oțet și măslinele negre.
Iar acum, urmează pasul cel mai simplu, luați cartofii, morcovii, rădăcina de țelină, castraveții în oțet, măslinele într-un vas. Peste ele turnați maioneza de post, mai puneți un pic de sare dacă simțiți nevoia și amestecați, potrivit voxbiz.ro
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.