Info Actual

Info Actual > Showbiz > Scandal în familia Pastramă. Brigitte își acuză cumnata că ar fi vândut-o presei
Showbiz

Scandal în familia Pastramă. Brigitte își acuză cumnata că ar fi vândut-o presei

Scandal în familia Pastramă. Brigitte își acuză cumnata că ar fi vândut-o presei

Scandal în familia Pastramă. Brigitte își acuză cumnata că ar fi vândut-o presei

După câte se pare, scandalul este la ordinea zilei în familia Pastramă. După ce, în urmă cu câteva zile, toată presa scria despre faptul că Florin Pastramă ar fi părăsit-o pe Brigitte, plecând pur și simplu de acasă, în urmă cu doar câteva ore, Brigitte a pornit războiul cu familia Pastramă.

Brigitte Pastramă a publicat pe contul său de Facebook ceea ce ea consideră dovezile care arată faptul că Simona Necula, cumnata sa, a pus la cale diferite acțiuni care au prejudiciat-o.

„Dragii mei, am stat mult pana am decis sa va impartasesc cosmarul trait de mine in familia”Pastrama”! Umilinta, inselaciune, injunghiata pe la spate, insasi de “cumnatica” mea Simona Necula care, impreuna cu Raluca Podea, au uneltit planuri diabolice sa imi distruga casnicia, au trimis inregistrari intime publicatiei “ Cancan” si mai precis lui “Andrei” , in diferite momente ale vietii mele , in care, ori sarbataroream un an de casnicie, ori la o zi dupa semnarea contractului cu trustul Intact Media.
Socant este ca in tot acest timp, eu am fost cea care i am scos de la amanet, masina lasata pentru i si implanta sprancene si umfla fundul, 7000€, precum si in nenumarate randuri, i am imprumutat sume de mii de euro, pentru a si plati casa unde sta, si unde ce credeti, locuia din cand in. cand si Raluca Podea, cu fiul….
Ce ziceti?
Si pentru ca astea sunt doar primele dezvaluiri, va voi pune la dispozitie, pentru inceput cateva poze si un video, facut de curand in casa platita de mine, unde doua bune cumnate, puneau tara la cale! sau, stati putin, aia nu sunt eu, e Podea …. Pai cum asa , Simonico? pai cum vine asta, eu sunt fraiera de jumulit, si aia e cumnata ta??”, a scris vedeta TV.

Scandal în familia Pastramă. „Raluca Podea a pus pe cineva să ne bată pe mine și pe Florin”

Brigitte Pastramă este hotărâtă să facă plângere penală. Vedeta susține că are motive suficiente care să demonstreze că Raluca Podea ar fi pus pe cineva să îi bată pe Brigitte și pe Florin Pastramă, după ce aceasta a prezentat public mesajele în care era amenințată.

„Ceea ce vreau sa va anunt este ca luni voi merge la Politie pentru a face o plangere pentru faptul ca domnisoara Podea a incercat sa il puna pe Bogdan V. sa ne bata pe mine si pe Florin, dupa emisiunea in care am facut public adevarul si am aratat mesajele pline de amenintari. Urmariti si. acest mesaj, unul dintr un lung sir de mesaje cu iz penal”, a mai scris Brigitte.