Info Actual > Ezoteric > Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!
Ezoteric

Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!

Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!

Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra. Clarvăzătoarea României transmite că totul se va schimba în anul 2021 și acest lucru urmează să se vadă clar din luna Mai.

Anul 2021 este dominat de cifra 5, un număr al eliberării, care ne va scăpa de tot bagajul karmic pe care l-am cărat în 2020.

“Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020”, a mai spus Carmen Harra.

CARMEN HARRA: SE VA VEDEA CLAR! SE ÎNTÂMPLĂ O PURIFICARE

Se întâmplă din MAI, 2021! ”2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație. 2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri. Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare. Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus). De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze. Din mai se va vedea clar”, a spus Carmen Harra, referindu-se la pandemia de coronavirus.

”România acum e plină de datorii, nu avem la conducere pe cine trebuie, suntem într-un punct prost. România este atât de sărăcită de acești oameni care au condus-o în ultima vreme….”, a spus Carmen Harra, potrivit Antena3.

2020, an karmic

“2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflectă în faţa noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmăreşte de o vreme.

Karma este exprimarea emoţiilor şi memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra.