Lifestyle

Secretul din viața lui Benone Sinulescu! Ce nu s-a știut până acum. Toți au rămas șocați

Secretul din viața lui Benone Sinulescu! Ce nu s-a știut până acum. Toți au rămas șocați

Secretul din viața lui Benone Sinulescu a fost aflat! Ce nu s-a știut până acum despre viața lui. Toți au rămas șocați când au aflat ce relație a existat între el și Nadia Comăneci.

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani. Iubit de miile de fani care umpleau sălile de concert, regretatul artist a avut și o poveste impresionantă de viață.

Și-a cunoscut iubirea vieții prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Elena, absolventă de Chimie Alimentară și alintată Leni de Benone i-a stat alături mai bine de patru decenii. Artistul a avut de tras până și-a convins jumătatea.

„Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai… băţoasă, s-a ţinut tare.

Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti. Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început.

Ne iubim şi acum, după 38 de ani. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă. Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, povestea Benone Sinulescu, confom click.ro.

Printre altele, artistul a povestit ce relație a avut  cu celebra Nadia Comăneci. El a fost persoana care a convins-o pe marea gimnastă să plece în SUA… „Era un brand național și era persoana nr.1 de pe planetă…”

«Tovarășe Benone, Nadia e cumva la dvs?. A, ne-am liniștit»

„Și apare Nadia, m-am trezit cu ea la ușă. M-a spus că îi e dor de mama ei și că ar vrea să meargă la Onești. De fapt venise să-mi ceară bani de tren să meargă la Onești. Ea nu știa că, fiind Erou al Muncii Socialiste, putea circula gratis cu trenul… La mine acasă mai erau mama mea, șeful Ansamblului Ciocârlia de pe atunci și o familie din Yugoslavia. I-am explicat că e o ocazie unică pentru ea să meargă în SUA, să ne reprezinte țara.

Am tratat-o cu înghețată, am hrănit-o… Granzii Comitetului Central erau pe urmele ei și m-au sunat să mă întrebe dacă Nadia e la mine. Am primit telefon imediat: «Tovarășe Benone, Nadia e cumva la dvs?. A, ne-am liniștit», au spus.

România Liberă a mințit

A venit poliția și Nadia a fost lămurită să plece în SUA, unde a fost primită cu onoruri. Am convins-o să plece… Era un brand național și era persoana nr.1 de pe planetă… De atunci s-au iscat zacele zvonuri că aș fi avut ceva cu Nadia. Am auzit și eu de la România Liberă, până atunci avusesem încredere în cei de acolo, dar când au mințit despre mine și Nadia…„, și-a amintit Benone Sinulescu, conform sursei citate.

Adio, Benone Sinulescu! Admiratorii își pot lua rămas bun de la regretatul cântăreț

Trupul neînsuflețit al artistului Benone Sinulescu a fost depus la foaierul Teatrului Ioan Slavici din Arad, unde toți cei care l-au îndrăgit își pot lua rămas bun.

Trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu va rămâne la teatru până duminică dimineață, apoi va avea loc înmormântarea.