Info Actual > Showbiz > Secretul siluetei Ramonei Bădescu. Ce evită actrița să mănânce
Showbiz

Secretul siluetei Ramonei Bădescu. Ce evită actrița să mănânce

Secretul siluetei Ramonei Bădescu. Ce evită actrița să mănânce

Ramona Bădescu este o actriță română care trăiește de câțiva ani buni în Italia. Ea practicat și modelingul, iar din 2008 a intrat și în politică. Mai mult, românca a devenit pentru prima dată mamă de băiat, la vârsta de 50 de ani, însă are în continuare o siluetă de invidiat. Cum reușește să o mențină? Actrița a dezvăluit ce alimente evită și ce alte trucuri folosește.

Ramona Bădescu, una dintre cele mai atrăgătoare actrițe din România, se poate lăuda și cu un trup fără cusur, dar puțini sunt cei care știu că vedeta s-a confruntat în trecut cu un complex legat de aspectul fizic.

Acum, actrița are o alimentașie corectă și încearcă, pe cât posibil, să evite alimentele dăunătoare pentru siluetă și consumă doar ocazional carne.

Ce evită actrița să mănânce? Consum cât mai puțină carne

„Consum cât mai puțină carne, dar nu sunt vegetariană. Mai mănânc paste de cereale integrale: camut, farro (35, 40 g) cu foarte multe zarzavaturi. Le pun în salate, ori cu broccoli, cu varză de Bruxelles. Dimineața mănânc papaya, ori apă călduță cu puțină drojdie. Mai consum, sfeclă roșie, varză roșie, mult pește și sushi. Peștele îmi place să fie cât mai crud, pentru că prin preparare termică își pierde calitățile și gustul. În plus, când ai un pește proaspăt este păcat să-l prăjești, să-i pui maioneză. Eu cred că suntem rezultatul a ceea ce mâncăm, așa dacă îi dam corpului ce e mai bun și el va fi sănătos și viguros”, a mai explicat Ramona.

Ramona are o relație solidă cu cu iubitul ei, Fabio Cali (53 de ani), bancher și om de afaceri cu origini siriene, căruia i-a dăruit un copil.
Menționăm faptul că cei doi nu nu și-au botezat fiul din cauza pandemiei de coronavirus, deoarece părinții își doresc o ceremonie măreață pentru el la Vatican, cu multă lume, iar un asemenea eveniment nu poate fi organizat în condițiile actuale.

„Încă nu mă pregătesc de botez, mai este un pic de timp. Îmi doresc să fac un botez cu mai multă lume, să fie intim, dar cu persoanele dragi alături. Și sunt destule persoane dragi care vor să ne fie alături, așa că acum ne gândim. În sfârșit, în vreo lună, două luni de zile trebuie să îl facem”, spunea Ramona Bădescu, în vara anului trecut, în emisiunea “Vorbește lumea”, de la Pro TV.