Secretul șnițelelor crocante si delicioase! Trucul marilor bucătari a fost dezvăluit. Uite tot ce trebuie sa faci!
Pentru inceput, carnea trebuie lasata la marinat jumatate de ora.
Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.
Ingrediente:
Pieptul de pui se fileteaza, se stropeste cu putina zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la odihnit 30 de minute.
Ouale se amesteca bine cu un praf de sare, putin piper si 1 lingurita de faina, iar fulgii de porumb se strivesc usor.
Bucatile din piept de pui se trec prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final prin fulgii de porumb.
Se prajesc in unt topit, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se rumenesc si devin crocante la exterior.
Se servesc alaturi de garnitura preferata.
Sursa: Stirilekanald.ro
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
Ministerul Muncii a făcut public calendarul pentru plata alocațiilor copiilor în luna mai 2024. Aceasta…
Persoanele de cel puțin 16 ani pot obține venituri suplimentare, fie că sunt angajate sau…
Siguranța rutieră în Germania este reglementată prin norme strict. Încălcarea acestora poate duce la amenzi…
This website uses cookies.