Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Sfat împotriva îmbătrânirii. Lidia Fecioru: E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit!
Ezoteric

Sfat împotriva îmbătrânirii. Lidia Fecioru: E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit!

Sfat împotriva îmbătrânirii. Lidia Fecioru: E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit!

Sfat împotriva îmbătrânirii. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a oferit un remediu interesant, care ne menține tineri. Unde mai pui că este ideal atât pentru detoxifiere, cât și pentru slăbit!

Leacul constă într-un orez cristalizat, care se prepară foarte ușor. Putem apela la acest remediu în cazul în care dorim sa ne curățăm intestinele din când în când.

”O să vă dau un sfat împotriva îmbătrânirii și de întreținerea sănătății. Se ia orez atâtea linguri ce vârstă avem, se pun într-un borcan și turnăm apă clocotită peste. Îl lăsăm să se răcească, apoi băgăm la frigider. De dimineață scurgem apa și scoatem o lingură de orez cu vârf și îl punem la fiert în apă, 3-4 minute. Și apoi îl mâncăm. Bobul de orez rămâne ca un cristal. Acest orez nu se absoarbe în stomac, ci în intestin și scoate de acolo toate rezidurile. Este foarte bun pentru a ne menține sănătoși și tineri. Mâncăm dimineața pe stomacul gol și să încercăm să nu mâncăm 3 ore ca să poată să acționeze. Mâncăm câte zile avem orez în borcan. E bun pentru detoxifiere și pentru slăbit” a povestit Lidia Fecioru la Antena3.