Sfat pentru creșterea imunității de la un renumit medic. „Tot ce încălzește și activează corpul, ne ferește și de boli”
Acum, pe timp de pandemie, mulți se întreabă cum poate fi îmbunătățit sistemul imunitar. Pentru cei ce nu știu, sistemul imunitar ne apara împotriva microorganismelor cauzatoare de afecțiuni. Dar doar atunci când agentul patogen gaseste o cale deschisă în organism germenii invadează organismul și creeaza probleme. Dar oare ce poți face pentru creșterea imunitații?
Mihaela Bilic a publicat pe contul său de Instagram o serie de sfaturi folositoare pentru creșterea imunității și a rezistenței la boli.
„Wasabi, ghimbir și condimente din belșug pentru creșterea rezistenței la boli. Coronavirus inclus. Dacă tot a pus panica riscului de îmbolnăvire stăpânire pe noi, nu pierdeți din vedere că cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității este vitamina C. Și culmea nu vitamina C din alimente (e insuficientă), ci suplimente cu vitamina C în doze mari (1 g/zi timp de 1-3 luni). Efectul ei miraculos este incontestabil și nu există niciun risc de supradozaj”, afirmă medicul.
„Cât despre alimentație, nu uitați să includeți în meniu toate produsele picante. Condimentele și rădăcinile medicinale care vă pun sângele în mișcare și au efect vasodilatator. Hrean, wasabi, ghimbir, dar și turmeric, cardamon, piper etc. Tot ce încălzește și activează corpul, ne ferește și de boli”, a mai spus Mihaela Bilic.
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.