Info Actual

Info Actual > Showbiz > Slăbește cu Dieta Oanei Radu! AȘA a reușit să topească 30 de kilograme în 50 de zile
Showbiz

Slăbește cu Dieta Oanei Radu! AȘA a reușit să topească 30 de kilograme în 50 de zile

Slăbește cu Dieta Oanei Radu! AȘA a reușit să topească 30 de kilograme în 50 de zile

Slăbește cu Dieta Oanei Radu! AȘA a reușit să topească 30 de kilograme în 50 de zile. Artista a fost cunoscută odată cu participarea în cadrul show-ului Vocea României, în urmă cu ani buni. Aceasta a reușit să își lase fanii mască în momentul în care a slăbit considerabil, multă lume fiind curioasă care este secretul său.

Silueta Oanei Radu a suferit modificări considerabile de-a lungul timpului. În 2014, fosta concurenta de la Bravo, Ai Stil! Celebrities a slăbit enorm, ajungând de la 121 kg la 57, însă ulterior s-a îngrășat și a ajuns la 104 kilograme.

Viața ei s-a schimbat în momentul în care l-a cunoscut pe Cătălin, actualul său partener de viață. Acesta a ajutat-o să ajungă la silueta mult dorită cu o dietă inventată chiar de el, având în vedere că de profesie este antrenor personal și nutriționist.

Prin sprijinul lui Cătălin, Oana Radu a reușit să topească 30 de kilograme în 50 de zile, iar acum a împărtășit câteva secrete care au ajutat-o să ajungă la această performanță.

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

Slăbește cu Dieta Oanei Radu! AȘA a reușit să topească 30 de kilograme în 50 de zile

Schimbarea alimentației.

1.Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez. – a dezvăluit Oana Radu, potrivit ELE.ro.