Solutie pentru reluarea fotbalului in Romania. Gica Hagi: „E doar o idee, nu eu decid”

Solutie pentru reluarea fotbalului in Romania! Din cauza pauzei lungi pe care jucatorii au fost nevoiti sa o ia, Gica Hagi sustine ca nu crede ca Liga 1 poate fi reluata brusc, fara ca acestia sa fie pregatiti fizic.

Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul echipei FC Viitorul, a vorbit despre perioada de pauză forțată, provocată de pandemie. Cel mai mare fotbalist român din istorie crede că o reluare a campionatului est imposibilă, pentru că echipele nu mai sunt puse la punct cu pregătirea fizică.

În aceste condiții, Hagi propune înghețarea campionatului și promovarea formațiilor aflate pe locuri eligibile în Liga a II-a.

Solutie pentru reluarea fotbalului in Romania: E doar o idee, nu eu decid

„Trebuie 4 săptămâni clare de pregătire după o pauză de două luni. Altfel există riscul de accidentări. În perioada asta stai la tine, pe plan local, nu ai meciuri amicale, nu ai cu cine să joci. Una e antrenamentul și ritmul de acolo, altul e cel din timpul jocului. În pregătiri jucăm cu echipe puternice, din 3 în 3 zile.

Unde găsim acum să jucăm vreun amical?! Când facem o pauză totală de două luni, așa scrie la carte, eu așa am învățat, că trebuie să te pregătești încă două.

Pentru sezonul ăsta, e o variantă să fie înghețat așa cum e, iar echipele din B să vină și ele alături de noi în prima ligă. E doar o idee, nu eu decid. Vom vedea dacă e bună sau nu. Chiar dacă primim mai puțini bani din drepturile TV, ce e așa disperare că se împarte suma la mai multe echipe? Care e problema?”, a afirmat Hagi la Digi Sport.

Munteanu Daniela

Salut! Ma numesc Theona Bănica si scriu cu pseudonimul Munteanu Daniela. Ma aflu printre responsabilii care se asigura ca esti la curent cu tot felul de informatii de interes monden, dar si personal. Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci este extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Recent Posts

Ce este praful saharian? Cum ne afectează respirația

În ultimele zile, zvonurile legate de praful saharian care a ajuns în România au generat…

11 minute ago

Ce alimente conțin cei mai mulți aditivi? Există risc de cancer

Produsele din comerț conțin frecvent aditivi alimentari, în special cele care sunt ambalate. Aditivii sunt…

2 ore ago

Joia Mare 2024. De ce se vopsesc ouăle astăzi?

În Joia Mare, cunoscută și sub numele de Joia Patimilor, gospodinele se dedică vopsirii ouălor,…

4 ore ago

Anumiți români se pot pensiona cu 20 de ani mai devreme! Care sunt condițiile

Conform noii legi a pensiilor, o anumită categorie de români va putea ieși la pensie…

12 ore ago

Cine sunt românii care scutiți de la plata taxelor? Există un termen limită

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a adus o veste bună pentru o anumită categorie de români:…

13 ore ago

Cutremur de 4,5 pe scara Richter! Au fost afectate 2 țări

Astăzi, pe 1 mai, a avut loc un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter,…

14 ore ago

Parteneri

This website uses cookies.