Info Actual

Info Actual > Showbiz > Soția l-a izolat în casă pe Viorel Lis: ”Se îngroașă gluma”
Showbiz

Soția l-a izolat în casă pe Viorel Lis: ”Se îngroașă gluma”

Soția l-a izolat în casă pe Viorel Lis: ”Se îngroașă gluma”

Soția l-a izolat în casă pe Viorel Lis: ”Se îngroașă gluma”. Fostul lider politic și primar al Capitalei, Viorel Lis are 75 de ani și mai multe boli asociate, așa că intră în categoria persoanelor cu risc în cazul în care s-ar infecta cu noul coronavirus (COVID-19).

 

Oana Lis e foarte îngrijorată din cauza virusului ucigaș!

Soția lui Viorel Lis a luat toate măsurile necesare pentru a se feri de coronavirus, în condițiile în care în București sunt confirmate 48 de cazuri la ora redactării acestei știri. Pentru sănătatea soțului ei se teme însă cel mai mult!

“La început am luat totul în glumă, dar acum văd că se îngroașă gluma. Apar zilnic noi cazuri. I-am luat medicamentele lui Viorel și am redus ieșirile. Mi-e dor să mai ies la mall. Trăim vremuri grele. Sa ne vedem sănătoși”, a declarat Oana Lis pentru click.ro

 

Oana și-a închis și cabinetul de pshihologie pe care de abia îl deschisese.

”Am închis cabinetul. Nu banii sunt importanți acum, ci sănătatea noastră. Transmit condoleanțe familiilor victimelor. Nu mai dau consultații decât online. S-a creat o adevarata isterie. Eu zic că e important să nu intram în panică”, a mai spus Oana

 

Viorel Lis nu va mai merge la restaurant

Oana Lis nu va mai merge la restaurant cu fostul edil. Oana povestea cum a fost cucerită de acesta: ”El m-a cucerit, mă ducea la cele mai scumpe restaurante, el m-a învățat prost, să mănânc la restaurant. Nu credeam că o să stau atâta timp cu Viorel.

Când pleca bunica mea la târg, îmi lasă treaba de făcut și eu aveam diferiți băieți și îi chemăm la mine, băieții îmi spuneai porumbii în patul, cineva îmi tăia găinile. Viorel îmi gătea la începutul relației, dar acum e obositor”