Info Actual

Info Actual > Showbiz > SOV, atac furibund: „Legea este tâmpită. Veți muri cu toții de foame…”
Showbiz

SOV, atac furibund: „Legea este tâmpită. Veți muri cu toții de foame…”

SOV, atac furibund: „Legea este tâmpită. Veți muri cu toții de foame...”

SOV, atac furibund. Sorin Ovidiu Vîntu, fostul patron al Realitatea TV, nu este de acord cu măsurile de izolare impuse de guvernanții planetei. El spune că acest lucru reprezintă de fapt o uriașă capcană. Celebrul oml de afaceri crede că obligativitatea populației de a  sta izolați, va duce la gesturi extreme.

„Legea este tâmpită, de asta trebuie să luptați să o modificați. Incapacitatea și imbecilitatea guvernanților, nu doar în România, ci la nivel planetar, v-a arestat pe toți la domiciliu. Eu mai am bani de mâncare. Voi mai aveți? Cât o să mai aveți? Când n-o să mai aveți, o să ieșiți să dați în cap.

SOV, atac furibund: Acest guvern ignoră faptul că în România s-au întors peste un milion și jumătate de români

Măsurile economice cu care a venit Guvernul nu fac doi bani. Veți muri cu toții de foame. Acest guvern ignoră faptul că în România s-au întors peste un milion și jumătate de români, care n-au de niciunele. Cu ei ce fac? Le dau 75% din salariul pe care-l aveau în Italia, Germania, Spania, Franța? Nu, îi lasă să moară de foame. Singura șansă a României este să iasă la muncă. Să se ridice dracului toate interdicțiile! Iar cei ce-și asumă riscul, se duc la muncă. Cei care nu-și asumă, e dreptul lor, iarăși. Fiecare alege cum vrea să trăiască“, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu într-o postare video pe pagina sa de Facebook.