Info Actual > Diverse > Stăpânul lumii, omul care are planeta la picioare! A fost prezis în urmă cu 70 de ani
Diverse

Stăpânul lumii, omul care are planeta la picioare! A fost prezis în urmă cu 70 de ani

Stăpânul lumii, omul care are planeta la picioare!  A fost prezis în urmă cu 70 de ani

Încă de acum 70 de ani se cunoștea cine va fi stăpânul lumii după anul 2000. Un inginer aerospațial a prezis că un om bogat va conduce planeta.

Wernher von Braun, inginer aerospațial și scriitor de SF, a creat personajul „Elon” în romanul său SF din 1952, Project Mars – o fantezie spațială despre o misiune pe Marte.

Stăpânul lumii, omul care are planeta la picioare!

Braun, unul dintre cei mai importanți oameni de știință în domeniul dezvoltării tehnologiei rachetelor, a prezis un guvern marțian condus de zece bărbați, care lucrează sub conducerea unui lider „ales prin sufragiu universal timp de cinci ani și care poartă numele sau titlul de Elon”.

Cine este Von Braun?

După cel de-al Doilea Război Mondial, Von Braun, care a dezvoltat rachete pentru naziști, a făcut parte dintr-un grup de oameni de știință germani care a fost mutat în secret în Statele Unite și a lucrat la explorarea spațiului cosmic, pentru NASA, potrivit smartradio.ro.

Predicțiile sale au ieșit la lumină în urmă cu câțiva ani, dar au început să circule pe rețelele de socializare abia săptămâna trecută.

Musk, fondatorul SpaceX, are planuri de a coloniza Planeta Roșie. Compania sa a devenit recent prima firmă privată care a trimis astronauți în spațiu.