Info Actual > Social > Ştefan Mureşan, arestat prevetiv! De ce este acuzat tânărul
Social

Ştefan Mureşan, arestat prevetiv! De ce este acuzat tânărul

Ştefan Mureşan, arestat prevetiv! De ce este acuzat tânărul

Ştefan Mureşan, fiul lui Sever Mureșan, fostul tenismen și om de afaceri a fost arestat preventiv. Tânărul, în vârstă de 31 de ani, ar fi condus sub influența alcoolului și drogurilor, dar și fără permis, și a lovit 12 mașini într-o parcare din Brașov.

Ştefan Mureşan, arestat prevetiv!

Ştefan Mureşan, a fost arestat pentru 30 de zile după a făcut ravagii într-o parcare din Braşov, lovind 12 maşini.

„La data de 19 aprilie, bărbatul în vârstă de 31 ani, din municipiul Bucureşti, a fost reţinut pentru 24 ore de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul Rutier. Ulterior, la data de 20 aprilie, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, transmite IPJ Braşov.

Ştefan Mureşan s-ar fi urcat băut la volan

Fiul lui Sever Mureșan s-ar fi urcat băut la volan, dar și sub influența drogurilor.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei de substanţe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale vehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, au precizat, în 15 aprilie, reprezentanţii IPJ Braşov.

Pentru imobilizarea tânărului ar fi fost nevoie de mai mulţi poliţişt, care a continuat să fie recalcitrant şi în ambulanţa SMURD, cu echipajul paramedical. Adrien Stephane Mureșan, a rupt un guler cervical pe care medicii SMURD voiau să îl pună pentru a nu se răni, în momentul în care a fost dus la spital. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie, iar oamenii legii i-au deschis dosar penal, potrivit România TV.