Tarta delicioasa, fara coacere! Este un desert rapid, sanatos, ideal chiar si pentru mofturosi. Iata cum o prepari!
Brânza mascarpone se freacă bine cu zahărul, apoi se adaugă gălbenușurile, amestecând ușor, coaja rasă de lămâie și vanilia. Se amestecă bine, până se obține o cremă catifelată și pufoasă. Se lasă la frigider pentru o jumătate de oră.
Între timp, pregătiți murele, daca sunt proaspete le spălați și le lăsați la scurs, dacă sunt congelate doar le puneți la scurs cu câteva ore înainte de a vă apuca de tartă.
Forma cumpărată de tartă se pune pe un platou și se umple cu crema preparată anterior. Se nivelează, pentru un aspect frumos, iar deasupra se pun murele, opțional trecute înainte prin zahăr pudră, dacă vă place mai dulce. Puteți pune căpșuni, afine sau ananas, ce fructe vă sunt pe plac, potrivit DoctorulZilei.
Tarta se mai lasă la frigider 2, 3 ore, apoi poate fi servită. Poftă bună!
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
Ministerul Finanțelor lucrează la introducerea unor noi taxe. Potrivit proiectului, accizele la tutun vor fi…
Vârstnicii din România au primit vești bune de la guvern. Au fost alocate 10 miliarde…
This website uses cookies.