Info Actual > Showbiz > Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața
Showbiz

Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața

Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața

Tragedie la România Tv. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața. Anunțul a fost făcut de Victor Ciutacu pe contul personal de socializare.

Tragedie în lumea jurnaliștilor. Este doliu în lumea televiziunii după ce Mădălina Ciocan, colega lui Victor Ciutacu, s-a stins din viață din cauza unei boli crunte.

Într-o postare pe  Facebook, jurnalistul susține că Mădălina Ciocan a fost un om excepțional cu poftă de viață și o inimă mare, dar și un profesionist adevărat respectat și îndrăgit de toți colegii, dar și de invitații care veneau în platoul România TV. Totodată, aceasta a mai adăugat că pierderea suferită a venit mult prea devreme.

Ciutacu: „Era grav bolnavă”

Mădălina a fost cea care l-a convins pe Gigi Becali să doneze diferența de bani necesară pentru operația lui Seby Duta în campania umanitară uriașă care a fost dusă la capăt cu greu.

„Nu există om politic, analist, cântăreț sau artist care contează să n-o știe pe Mădălina Ciocan. Ce nu știa nimeni, în afară de mine și de Alina Pana, colega ei de baricadă, e că, deși era grav bolnavă, ea l-a convins pe Gigi Becali să doneze instant diferența (mare) de bani necesară operației lui Seby Duta în campania umanitară uriașă pe care numai eu știu cum am dus-o la capăt.

Odihnește-te în pace, Didino, că mult te-ai mai chinuit! Tare devreme ai plecat…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.