Actual Diverse

Un tânăr de 27 de ani a murit strivit sub un tractor, azi dimineață

Un tânăr de 27 de ani a murit strivit sub un tractor, azi dimineață
ISU Crișana

O întâmplare nefericită a avut loc în dimineața de luni, 17 octombrie 2022, într-o localitate din județul Bihor. Ceea ce trebuia să fie o zi obișnuită de lucru, s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru un tânăr și familia lui.

Un tânăr de 27 de ani a murit strivit sub un tractor, azi dimineață

Un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața, luni dimineața, după ce un tractor s-a răsturnat peste el. S-a întâmplat în localitatea Avram Iancu, unde salvatorii de la ISU ”Crișana” au fost chemați de urgență printr-un apel la 112.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10:00, iar echipele de salvatori au pornit imediat spre locul indicat telefonic.

Pompierii au ajuns cât au putut de repede la fața locului și l-au scos de sub tractorul răsturnat pe bărbatul de 27 de ani, care imediat a fost preluat de echipajul medical. Rănile i-au fost însă fatale, astfel că medicul a fost nevoit să declare decesul tânărului.

Foto: ISU Crișana

”Au fost mobilizate în cel mai scurt timp, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Salonta, cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean”, a transmis, pentru media, sergentul major Alina Butaci, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Întâmplarea este investigată în acest moment de polițiștii locali, care vor stabili împrejurările în care a avut loc teribilul accident.

Peste o mie de intervenții în 24 de ore

Din punct de vedere statistic, la nivel național, peste 1.300 de persoane au primit ajutorul echipajelor SMURD numai în ultimele 24 de ore. Pe parcursul zilei de ieri, de exemplu, pompierii au salvat 20 de persoane aflate în dificultate, se arată într-un comunicat al IGSU2, trimis pentru Infoactual, luni, 17 octombrie. a.c.

Echipajele operative au fost prezente la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel național. Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, descarcerarea, deblocarea sau salvarea persoanelor și animalelor din medii ostile vieții reprezintă doar câteva exemple dintre cele 1.303 misiuni desfășurate de salvatori, în ultimele 24 de ore.