Ezoteric

Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii

Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii

Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra, clarvăzătoare, spune că toată filozofia, metafizică, astrologia și calendarele vechi vorbesc despre această perioadă.

Carmen Harra a subliniat că vor urma 13 ani cruciali, în care omenirea se va confrunta cu situaţii critice.

Anul în care vine sfârșitul lumii! “Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că «Eu am să revin după 2000 de ani». Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033.

CARMEN HARRA: Perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere

Urmează 13 ani cruciali. Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi. Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere”, a spus Carmen Harra, clarvăzătoare.

Clarvăzătoarea României transmite că totul se va schimba în anul 2021 și acest lucru urmează să se vadă clar din luna Mai.

Anul 2021 este dominat de cifra 5, un număr al eliberării, care ne va scăpa de tot bagajul karmic pe care l-am cărat în 2020.

“Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020”, a mai spus Carmen Harra.

2021 ARE O CU TOATĂ ALTĂ ENERGIE FAȚĂ DE 2020

”2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație. 2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri. Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare. Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus). De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze. Din mai se va vedea clar”, a spus Carmen Harra, referindu-se la pandemia de coronavirus.